FANDOM


Council

Yhteisöneuvosto on Fandomin yksityinen testaus-ja palauteryhmä. Sen jäsenet ovat Fandomin käyttäjiä, jotka henkilökunta on valinnut antamaan alustavaa palautetta kehityksessä olevista uusista ominaisuuksista. Tämän ryhmän käyttäjät auttavat beetatestaaman uusia tuotteita Fandomin yksityistestausympäristössä.

Näillä käyttäjillä on käyttäjäprofiilissaan tunniste "COUNCILOR" ja he edustavat useita tuettuja kieliä sekä kaikentyyppisiä Fandom-yhteisöjä.

Miten se toimii?Muokkaa

Jos Fandomin henkilökunnalla on uusi tuote tai idea, jonka se haluaa jakaa Yhteisöneuvoston kesken, ryhmän jäsenet kutsutaan testaamaan kyseistä tuotetta ja/tai antamaan palautetta siitä. Tähän sisältyy:

  • Tuotteiden ja prototyyppien esitteleminen neuvoston jäsenille saadakseen palautetta siitä ja tehdäkseen muutoksia ennen kuin tuote julkistetaan koko yhteisölle.
  • Ideoiden kerääminen uusille tuotteille ja tietojen kerääminen uuden tuotten julkaisun suunnittelemiseksi.
  • Ajoittaisen beetatestauksen järjestämistä suurille tuotejulkaisuille.

Neuvoston jäsenten antama palaute on arvokasta tuotekehityksen ja julkaisuprosessin kannalta, joten voimme käsitellä käyttäjäpalautteen ennen kuin ilmoitamme tuotteesta Yhteisöwikissä.

Kuinka voin liittyä?Muokkaa

Jos uskot olevasi sopiva henkilö osallistumaan tuotetestaukseen tai palautteenantoon, voit ottaa yhteyttä Fandom in henkilökuntaan ja esittää pyynnön liittyä Yhteisöneuvostoon. Henkilökunta arvioi tekemäsi muutokset eri puolilta sivustoa nähdäkseen oletko sopiva. Jos olet, sinut saatetaan virallisesti kutsua Yhteisöneuvostoon.

Katso myösMuokkaa

Lisäohjeet ja palaute Muokkaa

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.