Yhteisöwiki
Advertisement

Yhteisön CSS ja JavaScript sallivat paikallisten ylläpitäjien mukauttaa Fandomin ulkonäköä ja käyttäytymistä siitä, miltä se näyttää knene tahansa veiraillessa yhteisössä, kyvyillä, jotka eivät ole Ohje:Teemansuunnittelijalla mahdollisia.

Jos suunnittelet selliasen tekemistä, ota selvää Fandomin sallittujen mukautusten käytännöstä ja käyttöehdoista. Huomaa, että CSS:n ja JS:n mukautukset eivät pääosin osvellu mobiilialustan kuosiin.

CSS[]

Tummanvärisen teeman yhteisön CSS:n muokkaaminen dark-themed community's CSS

Mukauttaaksesi yhteisösi CSS-koodia, muokkaa vain sivua Järjestelmäviesti:Wikia.css. Tämä lähettää sinut sivulle Toiminnot:CSS, sallien sinun säätää yhteisösi suunnittelua. Voit myös päästä tälle sivulle ylläpitäjien kojelaudan kautta.

Julkaisemme joka viikko ilmoituksia tulevista muutoksista, jotka voivat vaikuttaa yhteisösi mukautuksiin: Teknisten päivitysten blogiartikkelit.

Community Centralin keskustelupalsta Designing Your Wikia on hyvä paikka etsiä apua muilta käyttäjiltä, jos on tarpeen.

Huomautus: jos pyrit käyttämään Monobook-kuosia, muokkaa sivua Järjestelmäviesti:Monobook.css.

Common.css[]

Kaikissa wikioissa, jotka luotiin heinäkuun 2014 jälkeen
Järjestelmäviesti:Common.css latautuu Fandomin pääulkoasuun ja Monobookiin. Sisältöä sovelletaan ennen sivuja Järjestelmäviesti:Wikia.css ja Järjestelmäviesti:Monobook.css.Useimmissa yhteisöissä tällä ei ole väliä, mutta jos käytät @import -sääntöjä (kuten mukautettujen fonttien asettamista), on parasta lisätä ne sivun Järjestelmäviesti:Common.css yläosaan.
Kaikissa wikioissa, jotka luotiin ennen heinäkuuta 2014
Järjestelmäviesti:Common.css latatuu Monobook-ulkoasuun, mutta ei Fandomin pääulkoasuun. Jos haluatkäyttää sivua Järjestelmäviesti:Common.css luomaan sääntöjä sekä Wikia- että Monobook-kuosille, pyydä Fandomin henkilökuntaa sallimaan se. Jos teet niin, varmista, että poistat etukäteen kaiken vanhan CSS-koodin sivulta Järjestelmäviesti:Common.css etukäteen, muuten sillä voi olla odottamattomia sivuvaikutuksia.

JavaScript[]

Mukauttaaksesi yhteisösi JS-koodia, muokkaa vain sivua Järjestelmäviesti:Wikia.css. Tämä koodi latautuu kaikille yhteisösi vierailijoille.

Huomautuksia:

  • Turvallisuussyistä yhteisön JS-sivujen on käytävä läpi arviointiprosessi, joka selvitetään tällä sivulla. Voit sallia tämän manuaalisesti yhteisössäsi - voit pyytää sitä lomakkeen Toiminnot:Contact kautta.
  • JS:n virheet voivat rikkoa yhteisösi perustoiminnan - ole erittäin varovainen ja vältä virheitä.
  • Älä sisällytä JS-koodia, jota et ymmärrä, äläkä lisää sitä lähteistä, joihin et täysin luota.
  • Älä lisää JS-koodia henkilökohtaisilta JS-sivuilta, tai turvattomilta sivuilta.
  • Jos haluat tähdätä tietyn ulkoasun käyttöön, muokkaa oletusulkoasun tapauksessa Järjestelmäviesti:Wikia.js, ja Monobookin tapauksessa sivua Järjestelmäviesti:Monobook.js.

Katso myös[]

Lisäohjeet ja palaute[]

Advertisement