FANDOM


Yhdistäminen Facebookiin on työkalu, jota käytetään sekä käyttäjätilin luomiseen että sisäänkirjautumiseen jo olemassa olevan Facebook-tilin kautta. Se auttaa nopeuttamaan käyttäjätilin luomisprosessia sallimalla sinun käyttää Facebook-tiliäsi, eikä sinun tarvitse vahvistaa tiliäsi. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjänimi ja salasana, ja päästä alkuun!

Vaihe vaiheeltaMuokkaa

Uuden tilin luominenMuokkaa

  • Klikkaa painiketta Yhdistä, mikä löytyy kohdasta Kirjaudu sisään:
Sign up link
  • Sinua kehotetaan vahvistamaan Facebook-dialogien kautta vahvistamaan, että haluat yhdistää tilisi Facebook- ja Wikia-tilisi. Seuraa näillä kuvakaappauksilla näytettyjä ohjeita.
  • Seuraavaksi, pop-up -ikkuna ilmestyy ja pyytää sinua valitsemaan käyttäjänimen ja salasanan. Pidä mielessä, että voit muuttaa tämän millaiseksi haluat.
Fb connect create account
  • Käyttäjätilisi ovat nyt yhdistetty!
  • Kaikki tulevat sisäänkirjautumiset Wikiaan:
    • Jos olet jo kirjautunut Facebookiin, voit yksinkertaisesti klikata Yhdistä-painiketta ja sinut kirjataan automaattisesti sisään Wikiaan.
    • Jos et ole kirjautunut Facebookiin, kun klikkaat Yhdistä-painiketta, sinua kehotetan kirjautumaan Facebook-tilillesi. Sinun ei tarvitse syöttää Wikian käyttäjänimeäsi tai salasanasi. Kun olet syöttänyt Facebook-kirjautumistietosi, se lataa automaattisesti Wikian käyttäjätilisi.

Yhdistäminen olemassa olevaan Wikia-tiliisi Muokkaa

  • Jos sinulla on jo Wikia-käyttäjätili, kirjaudu sisään ja vieraile asetuksissasi (saatavilla valikossa käyttäjänimesi alapuolella, näytön yläosan oikealla puolella). Valitse välilehti Yhdistä Facebookiin, ja napsauta yhdistämispainiketta, kuten alla näkyy:
Fb connect preferences tab

Facebookin yhdistämisasetukset.

  • Salli pääsy Facebook-tilillesi.
  • Wikia-tilisi on nyt yhditetty Facebook-tiliisi.

Facebook-yhteyden poistaminen Muokkaa

  • Voit muuttaa näitä asetuksia sekä poistaa yhdistämisen Facebook-tiliisi milloin tahansa asetuksistasi napsauttamalla yksinkertaisesti hyperlinkattua tekstiä, jossa lukee, "Poista yhteys Facebookiin". Napsautettuasi linkkiä, saat sähköpostin, joka vahvistaa sen.
    • Jos asetit aiemmin salasanan Wikiaan, voit jatkaa sen käyttämistä samalla salasanalla
    • Jos sinulla ei ole koskaan ennen ollut salasanaa Wikiaan, luomme sinulle väliaikaisen salasanan, jolla voit kirjautua sisään, ja sitten voit halutessasi päivittää salasanasi
Fb disconnect

Yhteyden poistaminen Facebookista

Käyttäjätilin asetukset ja yksityisyys Muokkaa

  • Facebook-tilisi salasanat tallennetaan Facebookiin, ei Wikiaan. Jos menetät salasanan tai muutat sitä, ota yhteyttä Facebookiin.
  • Jos sinulla oli Wikia-tili ennen Facebookiin yhdistämistä, voit silti milloin tahansa käyttää kyseisen käyttäjätilin tietoja kirjautuaksesi sisään.

Seuraavat sivutMuokkaa

Lisäohjeet ja palaute Muokkaa

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.