FANDOM


Tämä on Fandomissa oletusominaisuus.
MultipleUpload

Esimerkki monilatausikkunasta.

Tiedostojen monilataus on 12. joulukuuta 2014 alkaen sallinut tavallisilta käyttäjiltä enintään 10 kuvan lataamisen ja ylläpitäjiltä enintään 20 kuvan lataamisen kerralla. Toimintoa tukee laajennus nimeltä MultipleUpload. Sen on kirjoittanut Travis Derouin, mutta sen ylläpito on lopetettu.

KäyttöohjeetMuokkaa

Mene wikiassasi sivulle Toiminnot:MultipleUpload. Etsi tietostoja tietokoneeltasi ja täytä kuvateksti sekä lisenssitiedot. Kuvateksti ja lisenssi ovat kaikissa tiedostoissa sama, joten joudut muuttamaan tietoja manuaalisesti mikäli ne ovat ristiriitaiset. Tiedostot ovat korvattavissa, mutta saat samanlaisia varoituksia kuin yksittäisiä tiedostoja ladatessa.

Oletuksellisesti, tiedostot latautuvat samalle tiedostonimelle kuin tietokoneellasi, mutta voit halutessasi muuttaa tätä manuaalisesti.

RajoitteetMuokkaa

Käyttäessäsi tiedostojen monilataustyökalua, tiedoston latauksen kokoraja rajoittaa lataukset tiedostojen yhteiskoon mukaan, yksittäisten kokojen sijasta. Tämänhetkinen raja on 10 megatavua, jos kaikki tiedostot ladataan samaan aikaan. Siten tiedostojen monilataus on tehokas pienten kuvien nopeaan lataamiseen, mutta ei suurten kuvien.

Ylläpitäjät voivat muuttaa tekstiä MultipleUpload-toimintosivun yläreunassa järjestelmäviestin Järjestelmäviesti:Uploadtext kautta.

Katso myösMuokkaa

Seuraavat vaiheetMuokkaa

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.