Yhteisöwiki
Advertisement

Pääset käyttäjäsivullesi missä tahansa yhteisössä klikkaamalla käyttäjänimeäsi oikeassa yläkulmassa, kun olet kirjautunut sisään.

Profiilissasi on kaksi kohtaa: ylä- ja alaosa. Profiilin yläosa näyttää samat tiedot jokaisessa yhteisössä, jota muokkaat. Se on johdantosi muille käyttäjille. Alaosa taasen on erilainen joka yhteisössä, ja voit täyttää sen kuinka tahdot.

Yläosa[]

Kun ensi kerran saavut profiiliisi, sen yläosa näyttää tältä:

Myview.jpg

Ennen kuin täytät kohdat, muille näkyy kuitenkin vain tämä:

Yourview.jpg

Et varmaan halua jättää sitä tyhjäksi. Miten se täytetään? Siirrä hiiri tämän yläosan päälle ja paina ilmestyvää "Muokkaa"-nappia. Eteesi avautuu tämä:

Muokkaa.png

Muutamat kohdat saattavat olla valmiiksi täytettyinä tiedolla, jonka olet jo antanut meille. (Emme kuitenkaan näytä yksityiskohtia ennen hyväksymistäsi). Voit jättää ne tiedot paikalleen tai muuttaa niitä! Muista nämä asiat:

  • Kaikki mitä laitat profiilisi yläosaan näkyy kaikissa wikeissä, joita olet muokannut. Esittele itsesi siis niin, että se sopii kaikkiin yhteisöihisi.
  • Mieti tarkkaan, mitä tietoja haluat jakaa itsestäsi.
  • Voit olla luova, kokeileva ja pitää hauskaa. Näitä kysymyksiä ei tarvitse täyttää kuin virallisia lomakkeita - ole uniikki!

Muut tiedot[]

Profiilisi yläosa näyttää tietosi vain, jos olet muokannut yhteisössä. Mikäli et ole muokannut jossain yhteisössä, henkilötietosi eivät näy siellä.

Jos haluat päivittää avatarisi siirrä kursori nykyisen avatarin päälle ja paina alle ilmestyvää "Muokkaa avataria"-linkkiä. Katso myös Ohje:Avatarit.

Alaosa: Yhteisökohtainen sisältö[]

Profiilisi alaosa on on tyhjä wiki-sivu, jonka voit käyttää itsesi ilmaisuun. Paina vain "Muokkaa profiilia"-nappia kohdan ylänurkassa ja ala muokata. Suosittelemme lisäämään linkkejä, kuvia ja tietoa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi kyseisessä yhteisössä.

Voit luoda profiilillesi myös alasivuja. Mene vain alasivulle, jonka tahdot luoda (esim.: Käyttäjä:Käyttjänimi/Alasivu) ja luo sivu.

Muut välilehdet tässä kohdassa liittyvät toimintaasi kyseisessä yhteisössä ja vuorovaikutukseen muiden käyttäjien kanssa. Välilehdet jotka näet saatavat vaihdella eri yhteisöissä riippuen siitä, mitkä toiminnot ovat käytettävissä.

  • Viestiseinäsi tai keskustelusivusi on paikka, jossa voit kommunikoida yhteisön muiden käyttäjien kanssa.
  • Blogisi on paikka, jonne voit luoda sisältöä jota muut voivat kommentoida.
  • Muokkaukset-kohdasta näkee, mitä olet tehnyt yhteisössä.
  • Seuratut sivut-kohta näyttää, mitä sivuja seuraat yhteisössä.

Lisäohjeet ja palaute[]

Advertisement