Yhteisöwiki
Yhteisöwiki

Nuvola apps error.png

Tätä sovellusta ei enää aktiivisesti tueta
  • Emme lisää uusia ominaisuuksia ja saatamme korjata vain vakavat bugit.

Palantir App on Wikian ja Warner Brothersin yhdessä kehittämä kumppanisovellus pelille Middle-earth: Shadow of Mordor. Se kehitettiin alun perin iPadille luomaan faniyhteisölle uusi keino tehdä yhteistyötä peleissä, jotka he tuntevat ja joita he rakastavat. Pelaajat voivat luoda sisältöä, josta on hyötyä tietyille pelin osille, ja edistyneen äänen synkronointiteknologian kautta, yhteisön sisältö, joka liittyy pelaajan pelin sisäiseen ympäristöön tullaan automaattisesti näyttämään peliä pelatessa tai katsottaessa aiheeseen liittyvää videota.

Palantir on virallisesti Middle-earth: Shadow of Mordor wikian tukema, ja se välittää pelaajille jatkuvasti päivitettyä tietoa sekä tarkkoja pelioppaita ja läpipeluuohjeita. Sovellus myös jäljittää pelin sisäisiä tilastojasi, karttojen paikkoja, suoritettuja tehtäviä sekä monia muita peliin tehtyjen tallennustesi yksityiskohtia.

Palantir-sovellus on nyt saatavilla iTunesista.

Käyttöopas[]

Saadaksesi ohjeita Palantirin käyttöön, katso tämä video;

Lisensointi[]

Middle-earth: Shadow of Mordor Wikian on lisensoitu CC-BY-SA -lisenssin mukaisesti. Katso Wikian lisesointisivua yksityiskohtien katsomiseksi.

Usein kysytyt kysymykset[]

1. Eli mistä tämä kaikkia sisältö tulee?

Kaikki tämä sisältö on Shadow of Mordor Wikian yhteisön muokkajien laatimaa, eli toisin sanoen, sinun kaltaisesti fanien. Osallistu toimintaan shadowofmordor.wikia.comissa.

2. Kuinka pääsen käsiksi pelin kanssa synkroinoituihin tilastoihini ja sijaintiini

1. Kirjaudu (tai luo) omaan WBID-käyttäjätiliisi Palantirilla iPad-laitteellasi.
2. Kirjaudu WBID-tilillesi pelinäkymäsi päävalikon kautta.
3. Kun olet kirjautunut sisään molemmilla laitteilla, valitse Palantirin etusivun alaosassa olevasta karusellivalikosta synkronointi.

3. Kun sovellus on synkronoitu, voinko tutkia sisältöä ja navigoida sovelluksen eri alueilla?

Kyllä. Voit aina navigoida sollveuksen kautta synkrointitilassa. Klikkaa vain etusivulla X vasemmasta yläkulmasta ja pääset navigoimaan sitä ja muita ominaisuuksia sivun alaosan karusellivalikosta tai sovelluksesta.

4. Onko sinulla vielä kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksen?

Ota vapaasti yhteyttä tämän kautta.

Kuvakaappaukset[]

Lisäohjeet ja palaute[]