Insights.png

Oivallukset ovat suunniteltu auttamaan sinua havaitsemaan yhteisöistäsi artikkeleita, joissa on ongelmia tai korjattavaa.

Tämä kehityksessä oleva toiminto on parhaillaan beetatestauksessa rajatussa määrässä yhteisöjä, mutta tullaan pian julkaisemaan kaikkiin yhteisöihin. Jos olet yhteisön ylläpitäjä, voit vapaasti ottaa yhteyttä Wikian henkilökuntaan, jos olet kiinnostunut sallimaan tämän ominaisuuden yhteisössäsi. Huomautus: tämä testausominaisuus on saatavilla vain englanniksi.

Pääsy oivalluksiin

Kuka tahansa käyttäjä voi saada ominaisuuden käyttöönsä navigoimalla suoraan sivulla Toiminnot:Insights, lisäämällä linkin työkalupalkkiinsa, tai käyttämällä linkkiä Tuoreet muutokset. Jotkut käyttävät voivat myös nähdä aloituskohtia Ylläpitäjän kojelaudalla sekä Viimeisimmässä toiminnassa.

Luettelot

Oivallukset sisältävät tällä hetkellä neljä luetteloa. Jokainen luettelo on valittu auttamaan havaitsemaan sivuja, joilta puuttuu tärkeää rakennetta tai sisältöä. Wikia rohkaisee sinua sisällyttämään linkkejä, luokkia ja kuvia kaikkiin artikkeleihin auttamaan lukijoita löytämään navigoimaan sisältösi läpi.

  • Sivut ilman luokkia
  • Sivut ilman kuvia
  • Sivut ilman linkkejä
  • Halutut sivut

Kun Oivallukset-luettelon kohde on korjattu (esimerkiksi lisätty luokka sivulle, jolla ei ollut luokkia), se poistuu listasta heti.

Lippu

Kun valitset kohteen Oivallukset-luettelosta, ilmoituslippu seuraa sinua asetuksiesi muokkaimeen ja muistuttaa sinua siitä mikä artikkelissa tarvitsee korjausta. Kun korjaat ongelmaan, lippu antaa sinun navigoida takaisin luetteloon tai jatkaa seuraavaan korjausta tarvitsevaan kohteeseen

Lisäohjeet ja palaute

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.