Yhteisöwiki
Yhteisöwiki
Tietoa vanhemmasta kyselyominaisuudesta löytyy artikkelista Ohje:Kysely.

Keskustelupalstaan kuuluu valinta luoda kysely viestin mukana, josta voi olla hyötyä muiden yhteisön jäsenten kanssa keskustelemisessa.

Toukokuuhun 2018 mennessä kyselyt eivät olleet vielä saatavilla yhteisöissä, jotka ovat osa FANDOMin mobiilisovelluksia.

Kyselyn luominen

PollButtonDiscussions.png
DiscussionsPoll.png

Uuden kyselyn luominen keskustelupalstalle on helppoa.

  • Klikkaa kaaviokuvakkeella varustettua painiketta tai ensimmäistä painiketta, jolla on tekstikuvake, ja klikkaa sitten painiketta "ADD POLL".
  • Kirjoita kyselyn kysymys alkuun.
  • Lisää vastausvaihtoehdot. Minimimäärä vastausvaihtehtoja on 2 ja maksimimäärä 7.
  • Julkaise viesti! Muista, että sinun on valittava keskustelulle vielä luokka.

Käyttäjät pystyvät vastaamaan kyselyyn, kehumaan viestiä sekä vastaamaan siihen. Kun kysely on luotu, sitä ei voi muuttaa.

Muut toiminnot

Kyselyn sulkeminen

Paras keino lopettaa vastausten kerääminen on sulkea kysely, jonka voi tehdä joko keskustelumoderaattori tai ylläpitäjä.

Luettelo vastanneista käyttäjistä

PollVoteTotal.png

On kaksi tapaa katsoa luetteloa kyselyyn vastanneista käyttäjistä:

  • Täyden luettelon katsomiseksi, klikkaa vastauslaskuria, joka näkyy viestin oikeassa alakulmassa. Tähän listaan pääsee käsiksi, vaikka et olisi vastannut kyselyyn.
  • Nähdäksesi luettelon tietyn vastauksen valinneista käyttäjistä, klikkaa vastausvaihtoehtoa annettuasi vastauksesi. Vain vastanneet käyttäjät voivat nähdä tämän luettelon.

Kyselyn poistaminen

Kyselyn poistamiseksi, muokkaa viestiä, jossa on kysely ja klikkaa painiketta Reported-delete.png ('poista'). On kysely on poistettu, sen keräämä data poistuu myös lopullisesti.