FANDOM


Käyttäjätilin sulkeminen on prosessi, jossa tili poistetaan käytöstä eli sitä ei voi enää käyttää. Johtuen tavasta, jolla Fandom toimii, henkilökunnan jäsenet eivät voi varsinaisesti poistaa ja/tai hävittää tilejä.

Vaihtoehtoja tilin sulkemiseen Muokkaa

Jos sinusta tuntuu, että sinun on jätettävä Fandom, voit yksinkertaisesti lakata käyttämästä tiliäsi. Haluat ehkä harkita viestin jättämistä käyttäjä- ja keskustelusivuillesi, jotta muutkin yhteisösi jäsenet saavat tiedon lähdöstäsi. Jos et halua enää sähköpostia Fandomilta, voit poistaa tai vaihtaa sähköpostiosoitteesi asetuksissasi.

Mikäli haluat varmistaa, ettet voi enää käyttää tiliäsi, voit myös sekoittaa salasanasi niin, ettet sinäkään sitä tiedä. Voit poistaa sähköpostiosoitteesi sekä sekoittaa salasanasi asetuksissasi. Yhdessä niillä on sama vaikutus, kuin tilin sulkeminen.

Fandomin henkilökunta voi myös uudelleennimetä tilisi. Katso lisätietoja sivulta Ohje:Käyttäjätunnuksen vaihtaminen.

Tilin poistaminen käytöstä Muokkaa

Mikäli sinusta tuntuu, ettei yllä esitetyt vaihtoehdot ole sinua varten, Fandomin henkilökunta voi poistaa tilisi käytöstä. Tämä tarkoittaa, että:

  • Salasanasi sekoitetaan satunnaiseksi siansaksaksi.
  • Profiilikuvasi häviää ja muuttuu takaisin oletusavatariksi.
  • Tilisi poistetaan käytöstä sisäisesti (tämä näkyy mm. sivulla "Muokkaukset").

Mitä EI tapahdu:

  • Käyttäjänimesi ei häviä muokkaushistorioista.
  • Käyttäjänimesi ei häviä lokeista (kuten siirroista).
  • Luomiasi sivuja tai tekemiäsi muokkauksia ei poisteta.
  • Käyttäjänimesi ei vapaudu muiden käyttöön.

Pyynnön jättäminen Muokkaa

Tilin sulkeminen - pyyntölomake

Sulkemisen pyyntölomake sivulla Special:CloseMyAccount

Jos koet, että tilin sulkeminen on ehdottomasti tarpeen, ota yhteyttä Fandomin yhteisöjen tukitiimiin napsauttamalla minkä tahansa wiki-sivun alaosasta löytyvää linkkiä "Ota yhteyttä".

  • Napsauta yleisellä yhteydenottosivulla linkkiä "Poista tilini käytöstä".
  • Lue sulkemiseen liittyvät tiedot varmistaakesi, että tiedät mitä tilin sulkeminen tarkoittaa.
  • Lue tarvittaessa tämä ohjesivu uudelleen.
  • Mikäli olet varma, että haluat sulkea tilisi, rastita ruutu osoittaaksesi, että olet lukenut nämä ohjeet ja haluat poistaa tilisi käytöstä.
  • Paina nappia "Poista tilini käytöstä".

Mitä seuraavaksi tapahtuu:

  • Sinut kirjataan ulos.
  • Sinulla on 30 päivää aikaa muuttaa mielesi ja pyytää tilisi uudelleenaktivointia. Tämän odotusajan jälkeen tilisi on pysyvästi suljettu eikä sitä voida enää aktivoida uudelleen.
    • Tällöin muutos on siis pysyvä. Yksityisiä tietoja ei enää säilytetä sen jälkeen, kun tili on poistettu käytöstä.

Sulkupyynnön peruuttaminen Muokkaa

Reactivate Form

Tilin uudelleenaktivointilomake

  • Kirjaudu sisään normaalisti 30 päivän sisällä pyynnön jättämisestä.
  • Sinut ohjataan erilliselle aktivointisivulle.
    • Saat tiliisi liittyvään sähköpostiisi vahvistusviestin.
    • Seuraa sähköpostista löytyvää linkkiä aktivoidaksesi tilisi uudelleen.

Katso myös Muokkaa

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.