FANDOM

 • Wappedia

  Käännösalku itselleni

  23. marraskuuta 2009, kirjoittanut Wappedia
  Wikian blogiartikkelit (tunnetaan myös nimellä yhteisöbloggaus) ovat artikkeleita, joita kirjoittavat yksittäiset henkilöt, jotka ovat muiden arvosteltavissa, kommentoitavissa ja järjesteltävissä tyypillisen blogin tapaan. Ne eroavat normaaleista wikin artikkeleista siten, että niitä ei ole tarkoitettu koottavan usean ihmisen voimin yhtenäiseksi sisällöksi, vaan yhden käyttäjän voimin tehdyiksi sivuiksi. Ideana on luoda lisää yhteisöhenkeä wikeihin ja antaa käyttäjille enemmän tilaa käyttää heidän loppumatonta kekseliäisyyttään.

  Muutama esimerkki, miksi ja milloin käyttäjien tulisi valita blogiartikkeli artikkeli pohjakseen normaalin wikin artikkelin sijasta:

  • Fan fiction and original work
  • Op-eds and personal stories
  • Articles that pose questions …  Lue lisää >
 • Wappedia

  Esierkkiblogiartikkeli: Vain kommentointi

  21. lokakuuta 2009, kirjoittanut Wappedia

  Hei. Tässä on esimerkki, miltä blogiartikkeli näyttää asetuksella, jolla on sallittu vain kommentointi.

  Lue lisää >
 • Wappedia

  Esimerkki blogiartikkeli:Vain arviointi

  18. heinäkuuta 2009, kirjoittanut Wappedia

  Hei. Tässä on esimerkki, miltä blogiartikkeli näyttää asetuksella, jolla on sallittu vain arvostelu.

  Lue lisää >
 • Wappedia

  Blogi-toiminto käytössä!

  18. heinäkuuta 2009, kirjoittanut Wappedia

  Hei! Nyt Wikiassa on uusi toiminto. Se on blogiartikkelit. Nyt siis voit kirjoitella niitä näitä, niin, että kukaan ei kajoa kirjoituksiisi. Blogiartikkeleita ei muut kuin artikkelin kirjoittajat ja ylläpitäjät voi muokata, joten tekstisi pysyy varmasti sellaisena, kuin se oli kirjoitusvaiheessakin. Tämä ei ole ainoa erikoisuus blogiartikkeleissa. Blogiartikkeleita voi myös kommentida ja normaaliartikkelien tavoin myös arvostella tähtien avulla. Kakki blogiartikkelit löytyvät yhdestä tietystä paikasta. Se on "Tuoreet artikkelit"-sivu. Se löytyy täältä täältä. Blogiartikkeleissa saat itse valita, haluatko, että muut voivat kommentoida artikkeleitasi tai arvstella niitä. Säätö tapahtuu artikkeli kohtaisesti. Toivotan valoisaa kesän loppua ka…

  Lue lisää >
 • Wappedia

  Testi

  17. heinäkuuta 2009, kirjoittanut Wappedia

  Moro

  Lue lisää >