Yhteisöwiki
Advertisement
Global nav-new.jpeg


Terve, wikialaiset! Globaalista navigaatiosta on aiemmin julkaistu blogikirjoitus, ja nyt luvassa olisi lisätietoja sen uudesta suunnittelusta.

Uusi globaali navigaatio otettiin käyttöön Community Centralissa jo viikkoja sitten ja teiltä wikialaisilta saamamme palautteen pohjalta kokeilu jatkuu tästä päivästä lähtien sivustonlaajuisesti. Kokeilussa on vuorollaan kolme eri versiota: versio 1 on sama, joka on ollut pystyssä tähänkin asti. Versio 2 menee piiloon, kun sivua vieritetään alaspäin, ja palaa kun sivua aletaan vierittää takaisin ylös. Versio 3 palaa näkyviin vasta, kun sivu on vieritetty ylös asti.

Kokeiluaikana tarkkailemme muun muassa, kuinka paljon hakuja tehdään ja kuinka monta kertaa sivuja katsotaan. Päämäärämme on säilyttää aktiivisten käyttäjien tarvitsema suorituskyky ja samalla kohottaa merkittävästi muiden käyttäjäryhmien mielenkiintoa wikioita kohtaan.

Tammikuussa arvioimme kokeilujen tuloksia sekä uuden globaalin navigaation toimivuutta. Voit esittää kysymyksiä ja/tai jättää palautetta kommentoimalla tätä blogiartikkelia.

Advertisement