Yhteisöwiki
Advertisement
Yhteisöwiki
Fandom logo.png

Wikia on kasvanut paljon vuosien varrella. Sivusto aloitti yksinkertaisesti wiki hosting -palveluna, mutta se on kehittynyt verkon parhaaksi viihteellisen tiedonvaihdon alustaksi. Wikit ovat sen ydin, ja olemme työskennelleet kovasti houkutellaksemme lisää faneja yhteisöihinne, rakentaen samalla uusia keinoja sivuston muokkaamiseksi. Se alkoi aiemmin tänä vuonna, kun esittelimme [http:fandom.wiia.com/ Fandomin uutisten ja tarinoiden toimituksellisen keskuksen] ensimmäisenä markkinointialueenamme Yhdysvallat, ja jatkui keskustelupalstojen käyttöönotolla helpottaaksemme intohimoisten keskustelujen käymistä.

Tänään julkistamme kehittymisemme seuraavan askeleen. 4. lokakuuta, Wikia tullaan virallisesti tntemaan nimellä Fandom powered by Wikia. Wikia Inc. on jatkossakin emoyhtiömme, mutta itse sivusto tullaan nyt tuntemaan nimellä Fandom.

Tiedämme, että teillä on paljon kysymyksiä tästä muutoksesta. Käsittelemme nyt alla joitain tärkeimpiä tietoja tästä uudelleenbrändäyksestä, ja olemme laatineet tarkan luettelon usein kysytyistä kysymyksistä (klikkaa tästä lukeaksesi), joista löydät tarkempaa tietoa.

  • Mikä on Fandom powered by Wikia? Fandom powered by Wikia, tai yksinkertaisesti Fandom, uusi tuotenimi maailman suurimmalle viihteellistä tietoa sisältävälle fanisivustolle. Fandom tarjoaa fanien tietämystä wikien, uutisten ja tarinoiden (jotka tullaan pian julkaisemaan mös kansainvälisillä markkinoilla ja kielillä), sekä keskustelupalstojen intohimoisten keskustelujen kautta. 360 000 faniyhteisöllä, 190 miljoonalla maailmanlaajuisella kuukausittaisella yksilöllä, ja 43 miljoonalla sivulla sisältöä, alkuperäisiä tarinoita ja videoita mielenkiintoisimpia ja merkittävimpiä popkulttuuriviittauksia, toimimme fanien äänenä viihdemaailmassa.
  • Miksi Wikia uudelleenbrändätään? Haluamme rikastuttaa ja kasvattaa fanien kokemusta tavoilla, jotka vain mediabrändi sallii. Nimi "Fandom" heijastaa parhaiten laajaa kokemusta enemmän kuin osaa siitä, joka sitoo sivuston yhteen saman tuotemerkin alle. Ja olemme sitä mieltä, että termi Fandom edustaa parhaiten sitä keitä olemme: kattava viihdekohde faneille juhlistamaan sitä mitä he rakastavat.
  • Mitkä muutokset tulen huomaamaan? Tulet näkemään päivitetyn globalin navigaatiopalkin ympäri alustaa ja siihen sisältyy Fandom powered by Wikian logo. Lisäksi meillä on uusi kotisivu yritykselle: Wikia.org, jonka keskiönä ovat edistäminen ja hyväntekeväisyystyö. Lisäksi näet myös määrän mukaisesti dynaamiset uudet kotisivumme, jotka esittelevät suositut ja tutkimisen arvoiset yhteisöt. Ajan myötä tämä tullaan toteuttamaan kaikille tuetuille kielille.
  • Tuleeko URL-osoitteeni muuttumaan muotoon wikin-nimi.fandom.com? Meillä ei ole suunnitteilla tällä hetkellä muuttaa URL-osoitteita. Nimi säilyy yhä muodossa wikin-nimi.wikia.com. Wikien nimetkin säilyvät yhä samoina.
  • Muuttuuko wikini sisältö? Sisältösi pysyy täsmälleen samana. Wikit ovat fanien tiedönlähde ja ovat tosiasioihin perustuva tukiranka sille mitä Fandomilla on tarjota. Uusi sisältö, kuten Fandomin uutiset ja tarinat, täydentävät wikiäsi nostamalla esiin kyseistä tietoa, korostamalla tosiasiallista sisältöäsi, ja takaamalla syvällistä analyysiä ja keskustelua popkulttuurista.
  • Vaikuttaako tämä wikini hakukoneoptimointiin? Ei. SEO-analyytikkomme ovat todenneet, ettei uudelleenbrändäys vaikuta wikisi omaan hakukoneoptimointiin.
  • Miksi tämä on hyväksi wikilleni? Rakentamalla suurempaa bränditietoisuutta Fandom powered by Wikian ympärille, pääsemme vahvempaan asemaan tuomaan esille kovan työnne viihdemaailman parissa, saadaksemme yhä useampien fanien, luojien, ja liikemiesten huomion, ja tuodaksemme yhä tukevampaa fanikokemusta.

Nämä ovat suuria ideoita uudelleenbrändäyksemme takana, ja käymme perusteellisemmin käsiksi niihin kaikkiin usein kysyttyjen kysymysten sivulla. Jos teillä on kysymyksiä, ilmoittakaa kommentteihin tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Advertisement