FANDOM


Fandom logo

Vuoden 2019 alussa otamme jälleen ison askeleen FANDOM-brändin kohdalla: kaikki aliverkkotunnuksemme muuttuvat wikia.comista fandom.comiksi. Se tarkoittaa, että wikisi aliverkkotunnus muuttuu [nimi].wikia.comista [nimi].fandom.comiksi.

Tiedämme, että teillä on paljon kysyttävää ja varauksia. Vastaamme joihinkin odottamiimme kysymyksiin täällä ja muihin kysymyksiin kommenteissa artikkelin alapuolella.

  • Miksi aliverkkotunnus muutetaan fandom.comiksi? Emme ole olleet Wikia melkein kahteen vuoteen. Sivusto kehittyy FANDOM-brändin alla. Fanit alkavat omaksua FANDOMin ja yhteisön go-to-viihde-sivustona. Tunnemme vahvasti, että on aika viimeistellä uudelleenbrändäys ja omaksua FANDOM-brändi kokonaisuudessaan niin kuin fanitkin ovat tehneet.
  • Mitä hyötyä tästä on yhteisöille? FANDOM on vakiinnuttanut itsensä tunnistettavana brändinä ja ahkerien lukijoiden määrä kasvaa. Tekemällä aliverkkotunnuksestamme yhteensopivamman, varmistamme edelleen, että fanit tulevat yhä innokkaammiksi yhteisönne ja sisältönne lukijoiksi.
  • Miten tämä vaikuttaa wikin verkkoliikenteeseen? Tämä on iso muutos hakukoneille. Odotamme lyhytkestoista verkkoliikenteen hidastumista, mutta talomme sisäinen hakukoneoptimointitiimi työskentelee ahkerasti kolmannen osapuolen hakukoneoptimoijayhtiön kanssa tehdäksemme hidastumisesta niin pienen kuin mahdollista.
  • Toimivatko wikia.comin osoitteet yhä? Kyllä! Kaikki wikia.comin uudelleenohjaavat uusiin fandom.com osoitteisiin. Muilla sivustoilla käytetyt vanhemmat linkit sekä kirjanmerkkinne toimivat yhä.
  • Entä ei-populaarikulttuuria koskevat wikit? Vaikka brändimme keskittyy pääosin viihdeaiheisiin fandomeihin, muutos tukee kaikkia aiheita ja kaikille on kotinsa FANDOMissa.

Tämä muutos ei tapahdu moniin kuukausiin, mutta halusimme kertoa teille siitä ajoissa, jotta matkan varrella ei tulisi yllätyksiä. Seuraavien viikkojen aikana tulemme puhumaan myös tavoitteistamme ja visiostamme loppuvuoden ja sen jälkeisen ajan kohdalla. Vaikka ne eivät liity aliverkkotunnuksen muutokseen, meillä on jännittäviä suunnitelmia FANDOMin kasvun edistämisen varalle.

Olemme täällä vastataksemme kysymyksiinne, joten jos on jotain epäselvää, kommentoikaa alapuolelle ja kerromme mielellämme tarkemmin.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.