FANDOM


FANDOMissa on ollut paljon jännittäviä päivityksiä viime aikoina, wikien modernisoinnin ja FANDOMin uutisten ja tarinoiden välillä. Yksi viimeisimmistä päivityksistämme ovat uudet otsikot sivuille ja artikkeleille, ja olemme innoissamme saadessamme ilmoittaa, uudet sivuotsikot keskustelupalstalle tulevat pian saapumaan!

Wikien modernisoinnin tarkoitus on tarjota moderni digitaalinen kokemus, joka takaa oikeanlaista sisältöä oikealla hetkellä, on helppo navigoida ja antaa paremman käyttökokemuksen katsojillemme. Päivityksemme tuo nämä tavoitteet keskustelupalstoille tekemällä niistä visuaalisesti yhtenäisempiä wikin kanssa. Navigointi edes ja takaisin keskustelupalstan ja wiki-artikkeleiden välillä tulee helpommaksi.

Tässä on kuvakaappauksia päivitetystä ulkoasusta:

Päivitys tuo myös joitakin muutoksia keskustelupalstan viestien katsomiseen. Käyttäjän viestilistassa heidän avatarinsa ovat nyt näkyvämmät ja sijaitsevat vasemmalla sarakkeella. Kun katsot yksityiskohtia tietystä viestistä, osallistuneiden käyttäjien avatarit näkyvät nyt sisällön vasemmalla puolella.

Voit katsoa kuvakaappauksia siitä täältä:

Visuaalisemman johdonmukaisuuden tuominen keskustelupalstan ja wikien välille on avain moderniin FANDOM-kokemukseen, joten olemme innoissamme päätöksen astumisesta voimaan. Tulemme puhuneet enemmän keskustelupalstan jatkuvasta kehityksestä tulevien kuukausien aikana sekä jatkuvan wiki-modernisointityön lisäksi.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.