FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Välilehdet latautuvat kunnolla klassisen muokkaimen esikatselussa toisella tai kolmannella kerralla.
  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jossa foorumin/viestiseinän viestien linkit aiheuttavat muotoiluongelmia sivulla Toiminnot:WikiActivity.
  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jossa foorumin/viestiseinän ketjujen monimutkaiset otsikot aiheuttavat muotoiluongelmia tarkkailulistan sähköposteihin.

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

Tiedossa olevat ongelmat

  • Jos kohtaat ongelmia päivittäessä yhteisösi taustakuvaa tai logoa teemansuunnittelijalla, ilmoitat meille lomakkeen Toiminnot:Contact/bug kautta!
  • Viimeisimpien välilehtien käyttäytymiskoodiin tehtyjen muutosten vuoksi, välilehtiin laitettu sisältö saattaa puuttua joiltain sivuilta. Jos näet tämän, yritä muokata sivua sen palauttamiseksi (ilman, että teet muutoksia) - joissain tapauksissa, tämä palauttaa sen normaaliksi. Mutta useimpien artikkeleiden pitäisi päivittyä ajan myötä ilman keskeytyksiä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.