FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

Tämänkertainen julkaisu on hiljainen, sillä ensi viikolla kokeilemme päivittäisiä julkaisuja, eli maanantaista (28. elokuuta) perjantaihin (1. syyskuuta).

Tämän helpottamiseksi, koska jokainen päivitys tulee olemaan huomattavasi pienempi kuin kaksi kertaa viikossa julkaistut päivitykset, luomme foorumin viestiketjun, jota päivitämme päivittäin kaikilla tarpeellisilla yksityiskohdilla. Tulemme julkaisemaan viestiketjun perjantaina ja muokkaamaan tätä julkaisua linkin lisäämiseksi.

Ensi viikon jälkeen palaamme normaaliin kaksi päivitystä viikossa -järjestykseen, tutkiessamme kokeen positiivisia ja negatiivisia puolia.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.