Yhteisöwiki
Advertisement

Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Korjattuja bugeja

  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jossa välilehtien sisältö ei käyttäytynyt kunnolla TabViewia käyttäessä.
  • Korjasimme useita bugeja ja teimme parannuksia, jotka astuvat voimaan Lyrics Wikissä. (Kiitos vapaahetoiskehittäjille tästä korjauksesta)
  • Kun DPL on salittu yhteisössä, prosessi käyttää nyt tiliä FANDOMbot luodakseen mallineen 'Malline:Extension DPL', käyttäjätilin poimimisen sijaan. (Kiitos vapaahetoiskehittäjille tästä korjauksesta)

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Kinalaisten merkkien syöttämisen kanssa sattuneiden ongelmien vuoksi, tietolaatikkosivuija korostava edistynyt syntaksi tullaan poistamaan käytöstä kiinankielisissä yhteisöissä.

Tiedossa olevat ongelmat

  • Tutkimme yhä joitain välilehtien raportoituja ongelmia. Huomautus: välilehtien koodin viimeisimpien muutosten vuoksi, osa sivuista on päivitettävä niiden näkymiseksi kunnolla - mutta sivun muokkaaminen ja tallentaminen (jopa ilman muutoksia) voi auttaa, ja useimpien sivujen pitäisi päivittyä seuraavien päivien aikana.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Advertisement