FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Julkaisuaikataulun muutos

Ensiksi haluaisimme ilmoittaa, että FANDOM julkaisee päivitykset vastedes neljä kertaa viikossa. Tämä muutos astuu voimaan ensi maanantaina, 23. lokakuuta. Tämä on seuraus elokuussa tekemästämme kokeilusta. Päivitykset julkaistaan vastedes maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. FANDOM ei julkaise perjantaisin mitään välttääkseen mahdoliset bugeja sisältävät päivitykset, jotka voisivat vaikuttaa sivustoon viikonlopun aikana.

Tämän seurauksena, tämä on teknisten päivitysten viimeinen blogiartikkeli. Tekniset päivitykset julkaistaan vastedes foorumin uudella palstalla. Ensimmäiset päivitykset kirjoitetaan sinne perjantaina 20. lokakuuta. Voit halutessasi seurata päivityksiä merkitsemällä palstan seurattavksi.

Korjattuja bugeja

  • Tulemme korjaamaan ongelmatilanteen, jossa käyttäjät eivät voineet käyttää sähköpostivahvistusta vahvistaakseen FANDOM-käyttäjätilinsä.
  • Välilehdet toimivat nyt Internet Explorer 11:llä.

Merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Kun kaikki nämä muutokset ovat backend-muutoksia eivätkä näy käyttäjille käyttöliittymässä, ylläpitöinsinöörimme ovat juuri tehneet merkittävästi työtä MySQL-taulukoidemme parissa parantaakseen sivuston suorituskykyä.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.