FANDOM


Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Julkaisuaikataulun muutos

Ensiksi haluaisimme ilmoittaa, että FANDOM julkaisee päivitykset vastedes neljä kertaa viikossa. Tämä muutos astuu voimaan ensi maanantaina, 23. lokakuuta. Tämä on seuraus elokuussa tekemästämme kokeilusta. Kokeen ansiostamme löysimme kapasiteetin julkaista päivitykset useampana kertana viikossa vaikuttamatta laatuvakuutusprosessiin tai aiheuttamatta ylimääräisiä bugeja.

Päivitykset julkaistaan vastedes maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. FANDOM ei julkaise perjantaisin mitään välttääkseen mahdolliset bugeja sisältävät päivitykset, jotka voisivat vaikuttaa sivustoon viikonlopun aikana.

Tämän seurauksena, tätä blogia ei enää jatketa, vaan tilalla käytämme aiemman kokeilun tavoin Yhteisöwikin foorumia. Tulemme luomaan keskiviikkona foorumille palstan erityisesti teknisiä päivityksiä varten ja ensimmäiset päivitykset kirjoitetaan sinne perjantaina 20. lokakuuta. Torstain päivitys tulee olemaan tämän blogin viimeinen artikkeli. Linkitämme suoraan foorumin palstalle, jos haluat seurata päivityksiä sen uuden sijainnin kautta.

Ajatus foorumin palstalle siirtymisen takana on:

  • Useimmat teknologiayhtiöt käyttävät foorumityylistä viestintäjärjestelmää koodimuutosten julkaisemiseksi. Tähän siirtyminen mahdollistaa sivustolla johdonmukaisemman käyttäjäkokemuksen teknisesti ajatteleville käyttäjille.
  • Jäsennellyt blogit toimivat parhaiten, jos on liian monta asiaa julkaistavana. Useampien koodipäivitysten myötä, jokaisen päivityksen sisältämä tietomäärä vähenee entisestään, jollon blogin käyttö voi olla muodollista.
  • Foorumilla, käyttäjillä on luonnollisesti mahdollisuus vastata viesteihin, mikä tekee tiettyjen ongelmien ilmoittamisesta ja antaa henkilökunnalle mahdollisuuden vastata tiettyihin kysymyksiin.
  • Voimme nyt käyttää foorumin palstan otsikon toiminnallisuutta nostaaksemme tärkeiden muutosten huomiota.

Merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Android- ja iOS-yhteisösovelluksiamme on päivitetty. Nähdäksesi luettelon uusista ominaisuuksista ja sovelluksista, lue sovellusten tekniset päivitykset.
  • Käyttäjäavatarit ovat nyt HTTPS-palvelimilla.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.