Yhteisöwiki
Advertisement

Tässä on yhteenveto viimeisimmistä FANDOMin teknisistä päivityksistä. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin. Muistutamme myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Uudet ominaisuudet

  • Firefoxilta tulostetut sivut sisältävät nyt kaiken odotetun sisällön, eikä vain yhden sivullisen artikkelin sisällöstä.
  • Tulemme korjaamaan vian, joka aiheutti ongelmia Semantic MediaWikin toiminnallisuuteen (kuten Semantic Drilldown).
  • Korjasimme juuri ongelmatilanteen, jossa kuvan paikanpitäjän tilalla näkyy "alt=".
  • Korjasimme juuri virheen, joka aiheutti joitain ongelmia joillain tiedostojen kuvaussivuilla, näyttäen vain tyhjän sivun.
  • Korjasimme juuri, jonka seurauksena tietyntyyppiset viestiseinälinkit käyttäytyivät oudosti (osoittavat joko wikin etusivulle tai tyhjälle sivulle).

Muut merkittävät muutokset

Viimeisimmät mobiilisovelluspäivitykset löydät niiden omista teknisistä päivityksistä, ja yksityiskohtaiset CSS-päivitykset osoitteesta http://report.wikia.net

  • Poistamme tervehtijältä tulevat viestit anonyymeiltä käyttäjiltä, koska ne eivät lähetä ilmoituksia tärkeille ihmisille riittävän tehokkasti. Kirjautuneilla käyttäjillä tervehtijät toimivat normaalisti.
  • Paransimme juuri Semantic MediaWikin vakautta FANDOMissa parantaaksemme sivuston suorituskykyä sen ollessa vain luettavassa tilassa.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.

Advertisement