FANDOM


Etsit joko perehdyttävää ja kattavaa tietoa wikeistäsi tai viimeisimpiä uutisia viihdemaailmasta, FANDOM on faneille ihanteellinen paikka pysyä ajan tasalla asioista, joihin suhtaudut niin intohimoisesti.

Joidenkin suosituimpien yhteisöjemme wikisisältö on ollut pitkään saatavilla mobiilikäyttäjillemme yhteisösovellustemme kautta, jotka löytyvät Apple Storesta ja Play Kaupasta, jotta voit selata wiki-artikkeleita ja osallistua keskusteluihin.

Tänään olemme ylpeitä siitä, että saamme julkaista FANDOM-sovelluksen, jotta voit seurata puhelimellasi viimeisimpiä viihdemaailman uutisia!

Miten se toimii?

FANDOM-sovellus kattaa laajan määrän aiheita televisiosarjoista, elokuvista ja videopeleistä, jotka on räätälöity henkilökohtaisten kiinnostustesi mukaan ja FANDOM on käsin kuratoinut ne taatakseen parhaan mahdolisen sisällön. Niihin kuuluvat uutiset, suositut tarinat, arvostelut, videot ja sosiaaliset keskustelut. Se kattaa FANDOMilla luotua sisältöä sekä verkon suosituimman sisällön, joten voit helposti lukea koko tarinan yhdessä paikassa.

Mitä voit tehdä FANDOM-sovelluksella?

Kirjaudu sisään omalla FANDOM-tilillesi tai luo sovelluksen kautta uusi. Voit valita kuinka monta seurattavaa aihetta ja uutissyötettä tahansa suosikkifandomeistasi. Valitsemiesi aiheiden sisältö näytetään sinulle vieritettävänä syötteenä. Voit muuttaa valintojasi suosikkiaiheistasi milloin tahansa.

Toistaiseksi voit lukea toimituksellista sisältöä ja katsoa videoita sovelluksen kautta. Keskustelupalstat, kehut ja mikään sisällön lisäämisen mahdollisuus eivät ole osa tätä vastajulkaistua versiota FANDOM-soveluksesta. Suunnittelemme tulevaisuudessa laajentavamme sovelluksen toiminnallisuutta ja integroivamme siihen FANDOM-wikiyhteisöt ja keskustelupalstat.

Sovellus on saatavilla ilmaiseksi sekä iOS:lle että Androidille. Kokeile sitä ja kerro mielipiteesi! Onko tiettyjä pelejä, televisiosarjoja ja elokuvia, joista kertovia uutisia luulet puuttuvan uutissyötteestämme? Kerro meille kommentoimalla.

Jos haluat tulla muokkaajaksi FANDOMiin ja lisätä omaa sisältöäsi, liity FANDOM-muokkausohjelmaamme!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.