FANDOM


Tällä sivulla voit pyytää ylläpitäjän ja/tai byrokraatin oikeudet wikeihin, jotka ovat vailla aktiivista ylläpitotiimiä. Vain aktiivinen yhteisön jäsen voi adoptoida wikejä, joten tarkistathan, että täytät adoptointiin liittyvät vaatimukset ennen pyyntösi lähettämistä.
(Huom: viralliset wikit, kuten Yhteisöwiki, eivät ole adoptoitavissa.)

Pyyntöösi vastataan todennäköisesti muutaman päivän sisällä sen saapumisesta. CAJH tarkistaa pyyntösi ja jättää sitten vastauksen tälle samalle sivulle.

Onnea matkaan -- toivottavasti hylättyjä wikejä aletaan pikaisesti adoptoida!

Vaatimukset Muokkaa

Seuraavat vaatimukset on täytyttävä, jotta Wikian wiki kelpaa adoptointiin.

Onko adoptoitava wiki epäaktiivinen?
  • Kukaan ylläpitäjä ei ole muokannut wikiä vähintään 60:een päivään.
  • Kukaan muu ei muokkaa wikiä säännöllisesti. Mikäli wikillä on muitakin muokkaajia, aloita keskustelu blogissa tai foorumissa, jossa ilmoitat aikomuksestasi adoptoida wiki. Anna muille käyttäjille vähintään viikko vastausaikaa.
Oletko itse oikeutettu adoptointiin?
  • Et ole kuukauden sisällä adoptoinut toista wikiä.
  • Sinulla ei ole estoa missään Wikialla.
Osallistutko wikin muokkaukseen?
  • Olet muokannut wikiä vähintään viikon ajan (mitä enemmän, sen parempi).
  • Olet luonut vähintään yhden uuden sivun (mitä enemmän, sen parempi).
  • Muokkaat wikiä säännöllisesti tällä hetkellä.
Osallistutko yhteisön rakentamiseen?
  • Olet ollut yhteydessä muihin käyttäjiin ja käyttäytynyt heitä kohtaan ystävällisesti ja auttavaisesti. Olet osallistunut keskusteluihin ja vastannut kysymyksiin kommenteissa/keskustelusivuilla, foorumeissa tai blogeissa.
  • Pidät huolen siitä, että wiki on ajan tasalla ja näyttää huolitellulta, esimerkiksi toimittamalla uutisia jossakin muodossa tai lisäämällä wikiin aiheeseenliittyviä kuvia tai videoita.

Pyynnöt Muokkaa

Jätä pyyntösi alaosiona tämän otsikon alle. Kirjoita otsikoksi adoptoitavan wikin nimi ja muista allekirjoittaa pyyntösi.

Angry Birds WikiaMuokkaa

Hei, haluan olla järjestelmänvalvoja Angry Birds Wikia, wikissä ei ole aktiivisia muokkaajia ja ylläpitäjät eivät muokkaa. Toivon, että se voi olla admin.--Redbird444 (keskustelu) 24. marraskuuta 2018 kello 21.07 (UTC)

Angry Birds WikiMuokkaa

Hei, haluan olla järjestelmänvalvoja Angry Birds Wikia, wikissä ei ole aktiivisia muokkaajia ja ylläpitäjät eivät muokkaa. Toivon, että se voi olla admin.--Bubbles AB (keskustelu) 31. lokakuuta 2018 kello 14.52 (UTC)

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 1. marraskuuta 2018 kello 18.05 (UTC)

Howrse WikiMuokkaa

Hei! Haluaisin adoptoida suomenkielisen Howrse Wikin, sillä sen perustaja ei ole muokannut perustamisen, eli helmikuun 2014, jälkeen. Olen vuodesta 2015 muokannut siellä aktiivisesti, luonut sivuja ja korjaillut vanhoja. Haluaisin vielä enemmän parantaa wikia, mutta se ei onnistu enää tavallisena muokkaajana. Siellä on myös muutama turha sivu. Lisäksi minulla on kokemusta wikia-sivujen ylläpitämisestä. - Savuvarjo

Growtopia WikiMuokkaa

Moi! Haluaisin päästä suomenkielisen Growtopia Wikin byrokraatiksi että voisin  tehdä Wikiä PALJON paremmaksi. Wiki on täynnä vanhaa tietoa, turhia kategorioita (esim. "Ole vettä" ja "Mmmm"). Nykyinen ylläpitäjä ei käy wikissä melkein yhtään, ja olen luonut sekä editoinut artikkeleita. Wikissä ei myös ole aktiivisia editoreita (paitsi minä). Kaikki on EPÄAKTIIVISIA. Toivoisin että Wiki saisi loistonsa takaisin. Olen auttavainen ja ystävällinen toisille.

-OmmGT

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 20. kesäkuuta 2018 kello 18.05 (UTC)

Minecraft WikiMuokkaa

Hakisin Minecraft wikin byrokraatiksi että voisin päivittää etusivua ja mahdollisesti pelastaa wikin. Viimeisin adminilta tullut muokkaus on 7 tammikuuta omalla profiilisivullaan. Ja tässä samalla hakisin byrokraatin oikeudet Mr. Luukas Kalliolle. Blade player

Ylläpitäjyys myönnetty CAJH (keskustelu) 25. huhtikuuta 2018 kello 11.27 (UTC)

Angry Birds WikiaMuokkaa

Hei, haluan olla järjestelmänvalvoja Angry Birds Wikia, wikissä ei ole aktiivisia muokkaajia ja ylläpitäjät eivät muokkaa. Toivon, että se voi olla admin.

Sinähän olet ulkomaalainen. Voisimmeko luottaa työn suomalaisesta yhteisöstä vastuullesi? CAJH (keskustelu) 6. huhtikuuta 2018 kello 17.32 (UTC)

http://fi.valtiopeli.wikia.com Valtiopeli WikiMuokkaa

Hello, Haluaisin adoptoida Valtiopeli Wikin, sillä admin/admineista kukaan ei ole näyttänyt nokkaansa piitkään aikaan ja wikistä on siksi vaikeaa mm. poistaa turhat sivut.

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 24. kesäkuuta 2017 kello 10.21 (UTC)

RuneWikiMuokkaa

Hei. Haluaisin adoptoida RuneWikin, sillä nykyiset adminit eivät ole muokanneet mitään, saati edes kirjautuneet sisään, yli vuoteen. Wiki on jätetty täysin vandaalien armoille ja roskasivuja on alkanut kertymään. Suurin osa tiedosta on myös vanhentunutta ja kaipaisi kipeästi päivitystä. Kiehnu (keskustelu) 29. toukokuuta 2017 kello 00.17 (UTC)

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 30. toukokuuta 2017 kello 05.00 (UTC)

Goodgame empire WikiaMuokkaa

Hei!

Haluaisin adoptoida kyseisen wikin. Wikin perustaja ei ole käynyt wikissä moneen vuoteen. Haluasin päivittää wikiä, sillä osa wikin sivuista sisältää virheellistä / vanhaa tietoa pelistä. Wikin ulkoasukin kaipaa päivitystä. Ramppa5 (keskustelu) 23. huhtikuuta 2017 kello 18.33 (UTC)

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 24. huhtikuuta 2017 kello 18.45 (UTC)

Minetexture Wiki Muokkaa

Morjesta! Olen Torksi. Liityin wikiin vähän aikaa sitten ja olen huomannut, että wikin perustaja ei ole käynyt wikissä pitkään aikaan, eikä wikissä ole aktiivisia kävijöitä. Haluaisin siis adoptoida kysesisen wikin. Minulla on aikaisempaa kokemusta wikin ylläpidosta. Torksi (keskustelu) 5. marraskuuta 2016, kello 12.14


Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 7. marraskuuta 2016 kello 08.21 (UTC)

Soturikissat wiki Muokkaa

Hei! Olen CookieCandyCat. Liityin wikiin 5.11.2013 ja olen huomannut, että wikin perustaja ei ole käynyt wikissään neljään vuoteen, ja olen muokannut tätä wikiä, lisännyt kuvia ja vidoita ja jutellut käyttäjille tästä asiasta ja heille sopii, joten haluaisin adoptoida Soturikissat wikin. CookieCandyCat (keskustelu) 1. helmikuuta 2014 kello 09.10 (UTC)

Hei! Löysin tosiaan blogikirjoituksesi, jonka kommenttien perusteella wikin muutkin muokkaajat selvästikin kannattavat sinua ylläpitäjäksi. Saat samalla byrokraatin oikeudet, jotta voit tarvittaessa itse ylentää muitakin käyttäjiä. Onnea matkaan! Elseweyr@fandom [ kerro | stalkkaa ] 1. helmikuu 2014, 20:04:54

Fallout-suomi wikin adoptointi Muokkaa

Hei! Pyysit jättämään tänne ilmoituksen halusta adoptoida sivusto. Olin wikin kulta-ajalla ylläpitäjien kanssa kovaa tahtia kehittämässä wikiä ja kasasimme tuona aikana varmaan yli 300 uutta artikkelia. Sittemmin innostus vähän kaikilta yhtäkkiä lopahti.

Itsekin siis pidin sitten vähän taukoa, mutta nyt olen alkanut taas innostua tuosta ja olen päivittäin ainakin muokannut vanhoja artikkeleita ja koittanut pitää wikin edes elävän näköisenä, ja joka päivä toivoen, että vanhat konkarit palaisivat rinnalleni taas. :D

Mutta pidemmittä puheitta, olisin siis innokas saamaan ylläpitäjän valtuuden, sikäli ajattelin sivustoa nyt rueta kehittämään, tai ainakin ylläpitämään, jos vaikka muutkin alkaisivat löytää taas sivuston. Viimeistään varmaan silloin taas, kun pelisarjan seuraava lisäosa julkaistaan. Mutta joo, enpäs nyt enempää täytä tätä sivua. :)

Terveisin, Teurastaja (keskustelu) 21. helmikuuta 2014 kello 03.41

Kiitos pyynnön jättämisestä! Kaikki vaatimukset näyttäisivät täyttyvän ja saat pian Fallout-wikissä ylläpitäjän ja byrokraatin oikeudet. Onnea matkaan! Elseweyr@fandom [ kerro | stalkkaa ] 21. helmikuu 2014, 10:28:34

Growtopia Wiki Muokkaa

Wikissä ei ole aktiivista ylläpitäjää, mutta vandalisoijia on. Haluaisin oikeudet oikeastaan siksi, että voisin kunnostaa wikiä ja antaa ylläpitäjän/byrokraatin oikeudet jollekin aktiiviselle ja asialliselle muokkaajalle.

Olsku (keskustelu) 18. maaliskuuta 2015 kello 04.54 (UTC)

Selitin asian henkilökunnan edustajalle. Jos he pitävät syytä tarpeeksi hyvänä, annan sinulle ne oikeudet. CAJH (keskustelu) 21. maaliskuuta 2015 kello 18.39 (UTC)

Marvel Database Muokkaa

Ylläpitäjä ei ole muokannut sitten vuoden 2007 ja paikka on muutenkin autio, joten ajattelin jahka voisin adoptoida sen? :)
-- Aamuaurinko (keskustelu) 1. huhtikuuta 2015 kello 18.59 (UTC)

Anteeksi, että kesti. Nyt ne ovat annettu. CAJH (keskustelu) 6. huhtikuuta 2015 kello 13.47 (UTC)
Kiitti! :) -- Aamuaurinko (keskustelu) 7. huhtikuuta 2015 kello 16.17 (UTC)

Apicraft Wikia Muokkaa

Olen SDW, ja haluan oikeudet johtuen siitä, että Wikian perustaja Apipopitipi on aika huono edistyjä.

En muista kulleeni Apicraftista mistään virallisesta lähteestä. Voisitko hieman tarkemmin kertoa mitä tuo wikia ja sen aihe oikeastaan ovat? CAJH (keskustelu) 5. helmikuuta 2016 kello 20.30 (UTC)
     Apipopitipi (ja ApipopitipiBot) muokkaavat edelleen wikissä, tarkoittaen että wikiä ei luovuteta
Myöskin, wiki kertoo tulevasta pelistä, joten emme voi luovuttaa sitä.

Jedipedia Muokkaa

Ylläpitäjät eivät ole aktiivisia ja viime aikoina on ollut paljon vandalismia ja muita roskamuokkauksia. Haluan oikeudet, että voisin paremmin torjua vandalismia ja kehittää wikiä. 01miki10 (keskustelu) 21. toukokuuta 2016 kello 08.40 (UTC)

Anteeksi myöhäinen vastaamiseni. On ollut kiireitä. Katson asiaa hetken ja päätän sitten myönnänkö oikeudet. CAJH (keskustelu) 29. toukokuuta 2016 kello 17.25 (UTC)
Ylläpitäjyys on nyt myönnetty. CAJH (keskustelu) 31. toukokuuta 2016 kello 06.18 (UTC)


League of Legends Wiki Muokkaa

Pyytäisin yllämainitulle wikille adminin ja byrokraatin oikeuksia, sillä nykyinen admin ei ole tehnyt wikille sen parin vuoden olemassaoloaikana käytännössä yhtikäs mitään. Hän on ollut online viimeeksi jotakuinkin kuukausi sitten ja viimeisin muokkaus on lähes vuoden takaa. Hänellä on siis ollut aikaa, mutta hän ei ole halunnut tai ehtinyt tekemään mitään. Sivusto on lähes tyhjä ja vähäisillä sivuillaankin on vain vanhaksi mennyttä tietoa. Haluaisin nämä oikeudet pääasiassa siksi, että jos ja kun aion kyseiseen wikiin uhrata aikaani ja työtunteja, pystyisin edes jossain määrin kontrolloimaan sitä, ettei näkemäni vaiva valu täysin hukkaan. Olisi myös tarkoitus löytää luotettavia vapaaehtoisia pitämään wikistä parempaa huolta. Olen harkinnut uuden wikin aloittamista, mutta siinä tuottaa ongelmia tuo käyttökelpoinen URL-osoite, joka tällä hetkellä on lähes sama kuin alkuperäisellä englanninkielisellä wikillä, mikä puolestaan helpottaisi mm. muita suomalaisia löytämään tiensä wikiin. League of Legendsiä kun pelaavat myös kohtuullisen nuoret henkilöt, joten senkin takia olisi vain etu, jos saataisiin toimiva suomenkielinen wiki pystytettyä.

En ole saanut nykyiseen ylläpitäjään yhteyttä, kun häntä yritin wikian ulkopuolella tavoitella, koska ei vaikuta täällä paljoa paikalla olevan, tämä siis on viimeinen oljenkorsi, enkä enää tiedä mitä tämän jälkeen pystyn tekemään, jos sinällään yhtikäs mitään. --Panssariydin (keskustelu) 27. kesäkuuta 2016 kello 03.02 (UTC)

Ylläpitäjyys on myönnetty. CAJH (keskustelu) 27. kesäkuuta 2016 kello 12.37 (UTC)


Resident Evil WikiMuokkaa

Hei, olisiko mahdollista saada adminin ja byrokraatin oikeuksia suomenkieliseen Resident Evil Wikiin? Kyseinen Wiki on käytännössä ollut luomisestaan asti lähes täysin hylätty, eikä siellä ole ollut vandalismin lisäksi muuta kuin pari huonolaatuista asiallista artikkelia. Olen itse luonut lähes kaiken Wikin tämän hetkisestä sisällöstä ja laajemmilla oikeuksilla pääsisi muokkaamaan ja ylläpitämään Wikiä huomattavasti paremmin. Tällä hetkellä Wikin perustaja (ja käsittääkseni ainoa admin) ei ole ollut viiteen vuoteen online, joten hän tuskin on palaamassa ylläpitämään Wikiä. Mielestäni on vähän turhaa pitää enää noin inaktiivisella käyttäjällä adminin oikeuksia, joten onko niitä myös mahdollisuus poistaa kyseiseltä käyttäjältä? Voihan ne sitten aina palauttaa jos hän nyt sattuu aktivoitumaan taas. Demseey (keskustelu) 26. lokakuuta 2016 kello 06.08 (UTC)

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 26. lokakuuta 2016 kello 11.57 (UTC)


Lyoko WikiMuokkaa

Hei! Haluaisin ylläpitäjän oikeudet Lyoko wikiin. Siellä on vain yksi ylläpitäjä, ja hänkään ei ole ollut yli vuoteen aktiivinen, jonka takia häneen ei saa yhteyttä. Itse olen lisännyt sinne useamman sivun, ja tietoa sekä kuvia olen lisännyt hahmoista yms. paljon. Minun lisäkseni muutama muokkailee silloin tällöin wikiä, mutta itse melkeimpä joka päivä. ~ Hennamariaah (keskustelu) 5. heinäkuuta 2018 klo 12.11 (UTC)

Ylläpitäjyys myönnetty. CAJH (keskustelu) 27. heinäkuuta 2018 kello 08.05 (UTC)

MarioWikiMuokkaa

Hei, jos mahdollista, haluaisin admin ja byrokraatti oikeudet MarioWiki. I-kirjain olen ainoa aktiivi käyttäjä paikalla, avulla erittäin harva poikkeus, ja i-kirjain kuin jotta olla etevä jotta editoida suojata sivu.

Byrokraatit eivät ole olleet aktiivisia pitkään aikaan, joten pyydän samalla, että heiltä riistetään oikeus byrokraattien. Byrokraattien nimet ovat Super Mario X, Koopakakru, Aku ankka, Olsku ja RTXD. Katso: w:c:fi.supermario: Toiminnot:Käyttäjät

Terveisin --http://i77.photobucket.com/albums/j64/mtr9110326641xrqw/5216941064440zdfll_zpsey5gm81j.pngKlappi ( D | B ) 2. huhtikuuta 2019 kello 14.14 (UTC)

Myönsin ylläpitooikeuden, mutta vanhojen ylläpitäjien ja byrokraattien oikeuksista minun on puhuttava vielä muiden auttajien kanssa, vaikka osa vanhoista näyttääkin lopettaneen kokonaan. CAJH (keskustelu) 30. toukokuuta 2019 kello 06.14 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.